Trading_commands

Here you can post and download custom indicators. PLEASE: Do not start topics unless you are posting your own indicator, they will be moved to appropriate section even if you do.

Moderator: admin

Trading_commands

Postby Apprentice » Tue Dec 27, 2016 9:23 am

Capture.PNG

Will Add a custom command "Close all trades","Reverse / Hedge your position","Close 1/2 of your position" to your right mouse menu.
It is limited to chart instrument.
Will affect all accounts.

If we use "Close 1/2" and we have an odd number of positions, unbalanced number will be used.
Example.
If we have 5 positions, 2 will be closed.
If we have 3 positions, 1 will be closed.
If we have 1 positions, 1 will be closed.

Trading_commands.lua
(6.21 KiB) Downloaded 256 times
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17357
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Trading_commands

Postby albertparis » Tue Dec 27, 2016 10:51 am

Code: Select all
Hello
Can be added the hedge function

If 2 positions are open for purchase then if hedge 2 positions for sale will be open

Thank you in advance for your work
albertparis
 
Posts: 65
Joined: Thu Apr 28, 2016 11:52 am

Re: Trading_commands

Postby amazon1a » Wed Dec 28, 2016 8:47 am

Hi Apprentice,

Thanks for this,

Is it possible to select a different fraction to Close?

For example 1/3 or 1/4 etc.

I can see this to be an extremely helpful feature.

Best, AG
User avatar
amazon1a
 
Posts: 58
Joined: Wed Oct 05, 2011 10:47 am

Re: Trading_commands

Postby Apprentice » Wed Dec 28, 2016 12:24 pm

Hedge function added.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17357
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Trading_commands

Postby Cactus » Wed Dec 28, 2016 6:41 pm

Can you add a "set limit for all position on this symbol" button?
Which would update the limit profit level based on where you right click, on all positions opened of the symbol of the chart
Never chase the money, let the money come to me
User avatar
Cactus
FXCodeBase: Graduate
 
Posts: 212
Joined: Fri Feb 19, 2016 11:46 am
Location: Errywhere

Re: Trading_commands

Postby Apprentice » Fri Dec 30, 2016 5:12 am

Your request is added to the development list, Under Id Number 3705
If someone is interested to do this task, please contact me.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17357
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Trading_commands

Postby albertparis » Sun May 28, 2017 6:26 am

Hello
Can we add the function: Brekeven price so that the Stop Loss = 0 E


Thank you for your future work
albertparis
 
Posts: 65
Joined: Thu Apr 28, 2016 11:52 am

Re: Trading_commands

Postby Apprentice » Mon May 29, 2017 5:10 am

Breakeven have 1 pip minimum.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17357
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Trading_commands

Postby albertparis » Mon May 29, 2017 6:53 am

If you can add this function: Breakeven have 1 pip minimum


perfect for me .

Thank you for your future work
albertparis
 
Posts: 65
Joined: Thu Apr 28, 2016 11:52 am

Re: Trading_commands

Postby 7000306337 » Mon Jul 17, 2017 4:45 pm

Thanks a million Apprentice.
You are amazing.

Never ever ever thought trading can be done from an INDICATOR.
That is how you do it.

Txs again.
7000306337
 
Posts: 15
Joined: Sat Jul 15, 2017 9:48 am

Next

Return to Custom Indicators

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 10 guests